Jocuri

w5.ro


 


Prima pagina --> Logica --> Demolatorul

Demolatorul

Categoria: Logica

Jucat de 1799 ori

Joaca acum
Demolatorul este un joc de logica, care pe mine m-a captivat. Ce ai de facut este sa asezi dinamite si sa demolezi diferite structuri.

La fiecare dinamita poti sa setezi ordinea de explozie de la 1 la 4, cea setata cu 1 explodeaza prima si asa mai departe. Ai un numar fix de dinamite disponibile, pe care le asezi in diferite locuri ale cladirilor pe care vrei sa le demolezi.

Sfatul meu este sa asezati dinamita undeva intr-un spatiu liber, sa ii setati ordinea de explozie si pe urma sa o trageti cu mouse-ul pe cladire acolo unde vreti sa explodeze. Cand tineti mouse-ul pe dinamita, apar 3 butonase langa ea de unde puteti fie sa mariti sau micsorati ordinea de explozie, fie puteti sa o eliminati.

De la nivel la nivel (pana la nivelul 50) aveti diverse forme de structuri. Fiecare structura este incadrata intr-un chienar rosu. Dupa toate exploziile acel chienar trebuie sa se faca verde. El se face verde daca nu mai ramane nici o bucata din cladire in acel chienar.

Aveti mare grija in cazul in care pe la baza cladirilor exista oameni. In urma exploziilor ei nu trebuie sa moara.

Dupa ce asezati toate dinamitele apasati butonul rosu de jos pentru ca dinamitele sa inceapa sa fie detonate. Butonul verde va ajuta ca in momentul in care explozia nu are efectele scontate sa incercati din nou.

Dupa fiecare nivel castigati bani, bani cu care aveti posibilitatea sa mergeti in SHOP de unde puteti cumpara alte forme de distrugere pe care sa le folositi pentru demolat.

Distractie placuta la demolat!


Jocuri din categoria Logica
Aventurile ratustei
Aventurile ratustei
Cartile Serifului
Cartile Serifului
Sparge cubul
Sparge cubul


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2022 w5.ro
Toate drepturile rezervate