Jocuri

w5.ro


 


Prima pagina --> Diverse --> Bucatar Pizza

Bucatar Pizza

Categoria: Diverse

Jucat de 2846 ori

Joaca acum
Invata sa prepari diverse feluri de pizza. Esti bucatar la propriul restaurant de pizza si trebuie sa servesti clientii cu diverse feluri pe pizza.

Se foloseste mouse-ul pentru a manipula blatul si restul ingredientelor.

In meniul de jos ai manualul cu retetele pentru felurile de pizza comandate de clienti, asta in cazul in care uiti vreo reteta sa poti verifica oricand ce ingrediente se folosesc.

Jocul decurge in felul urmator:

Clientul intra in magazin si se asaza la masa din fata ta. Deasupra capului clientului apare ce fel de pizza vrea sa comande; trebuie sa ii prepari exact acel fel de pizza altfel nu o primeste. Ai si un timp limita in care trebuie sa il servesti (ilustrat printr-un numar de inimioare). Tragi cu mouse-ul un blat pe una din cele 2 farfurii, pe urma adaugi ingredientele pe blat, pe urma iei pizza si o bagi la cuptor, dupa ce se coace o iei si o pui in cutie si in final iei cutia si o predai clientului. In ultima instanta dai click pe banii pe care ii lasa clientul pe masa.

O data cu venirea mai multor clienti trebuie sa te misti foarte repede preparand simultan pizza pe ambele farfurii.

Daca epuizezi ingredientele poti face comanda pentru altele de la telefonul rosu din meniul de jos. Mare atentie ca acele comenzi sunt platite, bani pe care trebuie sa ii ai pentru a putea face noi stocuri de ingrediente.

In fiecare zi trebuie sa faci vanzare de o anumita suma pentru a trece mai departe. Dupa fiecare zi poti sa faci upgrade la diverse lucruri (Ex: la cuptor pentru a coace mai repede).

Spor!


Jocuri din categoria Diverse
Colindatorii
Colindatorii
Zbor cu gaze
Zbor cu gaze
Dansatorul
Dansatorul


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2021 w5.ro
Toate drepturile rezervate