Jocuri

w5.ro


 


Prima pagina --> Actiune --> Smokin Barrels

Smokin Barrels

Categoria: Actiune

Jucat de 632 ori

Joaca acum
Un joc foarte frumos. Fi cel mai tare pistolar din vest. Pentru asta trebuie sa invingi toti adversarii. Cumparati din Shop pistoale, munitie si tot ce vreti.

Pentru a intra intr-un duel trebuie sa ai o suma de bani in cont, iar in timp pretul si castigurile duelurilor cresc. Atentie la viata. Iti poti cumpara medicamente din Shop pentru a iti creste nivelul la viata.

Inceputul jocului:
La inceput ai un tutorial peste care treci apasand SKIP. Pornesti cu 33$ in cont. Ajungi la Shop de unde iti cumperi pistolul si munitia de 0$ (click pe pistol si pe urma apesi butonul BUY ITEM), pentru ati ramane bani sa intri in duel. Oricand poti sa vinzi tot ce ai si sa cumperi altceva mai bun si mai rapid. Dupa ce cumperi tot ce iti trebuie apesi CONTINUE pentru a te duela si a castiga bani.

Iti alegi adversarul de jos, urmand ca dupa ce il invingi sa poti lupta cu altii mai buni. Daca pierzi duelul, te intorci la Shop si cumperi medicamente de 4$ pentru a iti reface viata si a putea continua.

In duel ai un cursor rosu pe care il tragi in cercul SAFE AREA si il ti acolo pana cand arbitru da start, iar pe ecran apare o tinta. Dupa aparitia tintei, tragi cursorul din SAFE AREA pe tinta, iar cand ajunge pe tinta apesi click-stanga pentru a trage cu pistolul. Cu cat nimeresti centru tintei cu atat lovitura este mai mortala. Atentie sa atingi tinta inaintea adversarului. Fiecare duel are mai multe runde, pana cand unul din cei 2 este invins. Daca castigi treci la urmatorul adversar.

Recomandare:

Deblocati probele de cutit si luneta imediat ce aveti bani sa le cumparati. Success.

Taste:
click-stanga - foc;
Ctrl + S - activare/dezactivare sunet;
Ctrl + M - activare/dezactivare muzica.


Jocuri din categoria Actiune
Intrecerea elicopterelor
Intrecerea elicopterelor
Robotul 2
Robotul 2
Clovnii ucigasi
Clovnii ucigasi


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2021 w5.ro
Toate drepturile rezervate